2022. jan 25.

A London Filmhét fesztivál

írta: Lenabella
A London Filmhét fesztivál

Várják a kisfilmeket és a játékfilmeket a Londoni filmfesztiválon

 

A London Filmhét egy filmfesztivál, amelyet december első hetében rendeznek London szívében. A következő kiadás 2022. december 5. és 11. között jelenik meg.A fesztivál célja, hogy felhívja a figyelmet és népszerűsítse a nemzetközi filmművészet minden formáját. A projekteket brit, európai és világméretű területekről fogadják el.Egész évben azon dolgozunk, hogy újra gondoljuk a filmes élményt, és megvizsgáljuk, hogyan tudja a művészet egyesíteni a közösségeket. Nincs nagyobb elégedettség, mint egy Prémium Fesztivált a közönségnek, a filmes szakembereknek és partnereinknek eljuttatni. Célunk, hogy megfeleljünk és felülmúljuk mindenki elvárásait.

 everyman-3.jpg

Az elmúlt három fesztiválon olyan színészeket és rendezőket tüntettek ki, mint Armando Iannucci, Noah Baumbach, Wash Westmoreland, Martin Scorsese, Takashi Miike, Céline Sciamma, Keira Knightley, Dominic West, Yolande Zauberman, Lee Chang-dong, Gilles Lellouche , Mathieu Amalric, Dev Patel, Tilda Swinton, Guillaume Canet, Cagla Zencirci, Guillaume Giovanetti, Damla Sönmez és még sokan mások.

250px-keira_knightley_2005_1.jpg

                                                           Keira Knightley

A London Filmhét (angolul: London Film Week), másként közelít a többi fesztiválhoz, csak néhány filmet és művészt mutatnak be december első hetében, hogy minden kiválasztott projektet a lehető legjobb módon reflektorfénybe állítsanak.

 

 

lfw-vr-m-5013.jpg

 Miért a Londoni Filmhét?

"Néhányan közülünk a London filmhétnél, nagy filmfesztiválokon dolgoztunk az évek során, és nagyon szerettünk volna más módon is segíteni a filmeseknek, hogy alkotásaikat az influencerekből álló közönség lássa, hogy a legjobb forgalmazók és producerek aláírják műveiket, és hogy sikeresek legyenek a filmiparban. Itt a lehetőség a filmvetítésre London szívében! "Ez a belépési pont a brit és az európai filmpiacra.

 Ezért hoztuk létre a London Film Hetet.

 Reméljük, találkozunk ezen a nagy eseményen, amely tele van nagyszerű filmekkel, csodálatos emberekkel és őrült bulikkal!

 

 

 

lfw-audience-2.jpg

Hivatalos válogatás

A London Filmhét hivatalos válogatása különböző szekciókra oszlik:

- rövidfilmes verseny

- játékfilm-verseny

- Ipari Napok: filmfórum és nemzetközi koprodukciós találkozók

- egy Carte Blanche vendégországba

 everyman_broadgate_1.jpg

Minden részlet megtalálható honlapunkon.

https://filmfreeway.com/LondonFilmWeek?utm_campaign=whats_hot&utm_medium=email&utm_source=filmmaker_newsletter

 https://filmfreeway.com/

Szólj hozzá

projekt rövidfilm kisfilmek filmpályázat London filmhét London Film Week játékfilmek